პროექტი "მოზარდები და სწორი კვება"

გვერდები

  • მთავარი გვერდი
  • შეფასების სტრატეგია, რუბრიკები
  • რესურსები
  • საინფორმაციო ბანკი (მოსწავლეთა მიერ მოძიებული ინფორმაციები)

საინფორმაციო ბანკი (მოსწავლეთა მიერ მოძიებული ინფორმაციები)

საკვები ნივთიერებები და მათი მნიშვნელობა

პროდუქტების ულუფების პირობითი ერთეულები


სწორი კვება

ჯანსაღი კვების მნიშვნელობა


როგორ ვიკვებოთ სწორად?


კვების დრო

კვების რაციონი

ყველაფერი სწორი კვების შესახებ




Отправить по электронной почтеНаписать об этом в блогеПоделиться в XОпубликовать в FacebookПоделиться в Pinterest

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Главная страница
Подписаться на: Сообщения (Atom)

გვერდები

  • Главная страница
  • პროექტის გეგმა
  • პროექტის პრეზენტაცია
  • საინფორმაციო ბანკი (მოსწავლეთა მიერ მოძიებული ინფო...
  • რესურსები
  • შეფასების სტრატეგია, რუბრიკები

პროექტის პორტფოლიო

  • პროექტის მასალები
  • ინტელის სასწავლო კურსი
  • მარინა ჯალიაშვილი ბლოგი
  • შეფასების და გამოცდების ეროვნული ცენტრი
  • საქართველოს განათლების და მეცნიერების სამინისტრო
  • მასწავლებელთა პროფესიული განვითარების ცენტრი

ბლოგის სტუმრები

Обо мне

Моя фотография
მარინა
Просмотреть профиль

Архив блога

  • ▼  2015 (1)
    • ▼  сентября (1)
      • მოზარდები და სწორი კვება
Тема "Путешествие". Автор изображений для темы: cstar55. Технологии Blogger.